Tractor distrus după ce a luat foc pe câmp, în zona eolienele de la Agighiol

Tractor distrus după ce a luat foc pe câmp. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină, miercuri, 3 martie, pentru a stinge un incendiu produs la un tractor ce efectua lucrări pe câmp, în zona eolienelor din apropierea localității Agighiol.

Potrivit ISU Tulcea, au intervenit de urgență un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

„La sosirea echipajului incendiul se manifesta generalizat la întregul utilaj. Incendiul a fost localizat operativ şi stins după aproximativ o jumătate de oră. Nu au existat victime”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Tractorul a ars în proporție de 90 la sută. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*