TLnews TV: Primarul comunei Hamcearca, Ion Acceleanu, vorbește despre investițiile realizate în localitate

Primarul comunei Hamcearca, Ion Acceleanu. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Hamcearca, Ion Acceleanu, vorbește într-o emisiune de la TLnews TV despre proiectele derulate în localitate și despre investițiile pe care dorește să le realizeze.

În cele trei mandate, Ion Acceleanu a modernizat drumurile stradale, a transformat iluminatul public, a reparat căminele culturale și dispensarul și a adus o farmacie în comună. De asemenea, primarul a reabilitat școala, a amenajat o piață și a cumpărat o mașină pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

Ion Acceleanu dorește să candideze pentru un nou mandat și în următorii patru ani își propune să realizeze canalizare și să înființeze o rețea de gaze naturale în localitățile din comuna Hamcearca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*