TLnews TV: Ilie Petre, președintele Asociației pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării: “Sistemul în care funcționăm este complicat și avem proceduri care durează foarte mult”

Președintele Asociației pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării, Ilie Petre. FOTO Paul Alexe

Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării gestionează un mecanism financiar european în valoare totală de 1,1 miliarde de euro, ceea ce reprezintă cel mai mare proiect de investiții de care beneficiază România. Printre proiectele care beneficiază de finanțare prin acest mecanism, se numără podul peste Dunăre, Tulcea-Brăila, dar și modernizarea portului și a falezei municipiului Tulcea. În total, până în prezent, aproximativ 1600 de proiecte au obținut finanțare, dintre care 900 din mediul privat.

Președintele Asociației pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării, Ilie Petre, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la TLnews TV, și a explicat în ce constă acest mecanism financiar european și care sunt beneficiile pentru comunitatea locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*