TLnews TV: Ilie Petre, directorul executiv al ADIIDM Tulcea, despre colectarea deșeurilor la nivelul județului

Ilie Petre. FOTO Adrian Boioglu

Ilie Petre, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară a Infrastructurii de Deșeuri Menajere (ADIIDM) Tulcea, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la TLnews TV.

El a explicat mai întâi ce reprezintă această asociație și care este scopul său.

Ilie Petre a menționat că ADIIDM lucrează la nivelul județului Tulcea cu JT Grop pentru partea de colectare și sortare a deșeurilor și cu Iridex Group pentru depozit ecologic.

Ilie Petre a menționat că ținta este ca în 2035 doar 10% din deșeuri să ajungă în depozitul, restul să fie reciclate, incinerate sau tratate.

El s-a referit și la problema legată de felul în care sunt aduși muncitori pe acest segment, precizând că acoperă județul cu echipele pe care le au, iar cei din Sulina reușesc să ajungă în toată Delta Dunării.

Ilie Petre a avut un mesaj pentru cetățeni și pentru primării, îndemând la reciclare deoarece așa scad taxele și lăsăm un mediu mai curat generațiilor următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*