TLnews TV: Florin Pascale candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Niculițel

Primarul comunei Niculițel, Florin Pascale. FOTO TLnews.ro

Primarul comunei Niculițel, Florin Pascale, a fost invitatul emisiunii de la TLnews TV, într-o ediție în care a vorbit despre apropiatele alegeri locale și despre motivele care l-au determinat să candideze pentru cel de-al patrulea mandat în fruntea comunei.

În discuția cu realizatorul Paul Alexe, primarul tulcean a abordat subiectul fierbinte al apropiatului debut al noului an școlar, în condițiile în care pandemia a afectat serios comunitatea, dar a vorbit și despre două dintre marile priorități ale administrației locale, strâns legate în efortul de dezvoltare al comunei, infrastructura și turismul.

Nu a fost uitată nici viticultura, activitatea care a adus faimă comunității pe plan international, după ce faimosul vin Aligoté de la Niculițel, a fost medaliat cu aur, anul trecut, la “Concours Mondial de Bruxelles”. Despre toate acestea, în interviul realizat de Paul Alexe și Adrian Florea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*