TLnews TV: Directorul general JTGrup, Ionuț Tudorache, despre buna practică pentru colectarea deșeurilor la nivelul județului Tulcea

Ionuț Tudorache, Director General JTGrup Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Ionuț Tudorache, Director General JTGrup Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Directorul general al JTGrup Tulcea, Ionuț Tudorache, a oferit un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru TLnews TV.

Cu acest prilej, Ionuț Tudorache, a caracterizat anul 2021, când Tulcea a fost dat din nou exemplu de bună practică pentru colectarea deșeurilor.

Directorul JTGrup a prezentat și stadiul proceselor intentate de companie primăriilor din județul Tulcea pentru recuperarea datoriilor.

De asemenea, Ionuț Tudorache a mai afirmat că JTGrup este pregătită să lanseze o campanie de zero waste, adică să nu mai depoziteze nimic la groapa de gunoi, dar acest lucru depinde și de ce își doresc UAT-urile.

De asemenea, JTGrup își dorește și un proiect de tip recuperare și distrugere a deșeurilor de beton și folosirea materiei rezultate pentru construcții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*