TLnews TV: Deputatul PNL Michael Gudu, despre proiectele pe care le are în 2022 pentru tulceni

Michael Gudu, Deputat PNL Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Michael Gudu, Deputat PNL Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Deputatul PNL Michael Gudu a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la TLnews TV.

Michael Gudu a făcut cu acest prilej o analiză a situației politice din ultimele zile, analizând cum s-a produs ruptura din cadrul PNL, cum s-a ajuns la guvernarea alături de PSD, a explicat ce se întâmplă pe plan local din punctul de vedere al colaborării cu social-democrații în Consiliul Local Municipal Tulcea și în Consiliul Județean Tulcea.

De asemenea, Michael Gudu a mai povestit ce a făcut în 2021 pentru a schimba în bine viața tulcenilor și a prezentat proiectele pe care le are în 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*