TLnews TV: Bogdan Dragomir, propus pentru funcția de subprefect. El își dorește ca în Delta Dunării să fie schimbat modul în care se face agricultură ecologică

Bogdan Dragomir, manager Bio Danubius. FOTO Adrian Boioglu
Bogdan Dragomir, manager Bio Danubius. FOTO Adrian Boioglu

Bogdan Dragomir, co-fondatorul Bio Danubius, este propunerea unui partid aflat la guvernare pentru a prelua funcția de subprefect al județului Tulcea.

Bogdan Dragomir a declarat în emisiunea de la TLnews TV ce proiecte are pentru un astfel de mandat și a prezentat care vor fi prioritățile sale. El are experiență în Prefectura Tulcea, unde a deținut funcția de Director de Cancelarie și pe cea de Șef al Corpului de Control al Prefectului în două mandate de prefecți diferite.

Bogdan Dragomir s-a referit la agricultura ecologică în Delta Dunării, el afirmând că trebuie să dispară interesele și să fie acceptate acolo doar firme care vor să facă agricultura curată, fără îngrășăminte.

De asemenea, Bogdan Dragomir spune în cadrul emisiunii de la TLnews TV dacă va accepta să fie sau nu vaccinat și cum vede toată situația cu vaccinarea anti-Covid în județul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*