Tineri prinși de jandarmii tulceni în timp ce-și confecționau țigări din produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Tineri prinși de jandarmi în timp ce-și confecționau țigări din produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au observat doi tineri cu vârste de 23, respectiv 29 de ani, care se aflau într-un autoturism, încercând să mărunțească o substanță de culoare închisă și să ruleze o țigară.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora, moment în care unuia dintre tineri i-a căzut un pliculeț ce conținea o substanță de culoare închisă. Ulterior, la controlul corporal preventiv al acestuia, au mai fost găsite următoarele: un dispozitiv de mărunțit (grinder), un cuțit și o rolă de hârtie folosită pentru rularea țigărilor.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, acestea fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*