Tineri prinși de jandarmii tulceni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. FOTO: IJJ Tulcea

Comportamentul suspect al unor tineri a condus la identificarea unor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive de către jandarmii tulceni.

Astfel, potrivit IJJ Tulcea, duminică, 05 martie, în jurul orei 04.00, un echipaj de jandarmerie a observat șase tineri, care se aflau lângă un autoturism, în municipiul Tulcea, având un comportament suspect. Jandarmii au procedat la legitimarea acestora și întrebat fiind proprietarul autoturismului dacă deține obiecte interzise, acesta a prezentat forțelor de ordine o borsetă pe care o ținea sub unul dintre scaunele autoturismului. În interiorul borsetei se afla o pungă transparentă ce conținea mai multe resturi vegetale cu un miros puternic.

De asemenea, jandarmii au găsit și în interiorul portbagajului o cutie care conținea o pungă transparentă plină de resturi vegetale.

În plus, cu ocazia controlului corporal preventiv, s-a găsit un dispozitiv de mărunțit (grinder) un pachet de filtre pentru confecționarea țigaretelor, un pachet de țigări și un cuțit tip macetă.

Tinerii, patru băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 20 și 34 ani, au declarat că au petrecut într-un club, după care au mers în mașina unuia dintre ei, au consumat alcool și au fumat mai multe tipuri de țigări. Doar unul dintre ei a declarat că după ce a consumat alcool, a adormit și s-a trezit tocmai când au venit jandarmii.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*