Tineri din Tulcea, arestați preventiv pentru efectuarea de operațiuni cu produse etnobotanice

Tineri din Tulcea, arestați preventiv pentru efectuarea de operațiuni cu produse etnobotanice

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT au surprins în flagrant delict patru tineri, din Tulcea, care dețineau și transportau, în vederea comercializării, substanțe cu proprietăți psihoactive.

Potrivit IPJ Tulcea, asupra a doi dintre ei au fost depistate 62 de pliculețe care conțineau resturi vegetale, două țigarete confecționate artizanal și trei telefoane mobile. Cei doi tineri, de 24 de ani, respectiv 25 de ani din Tulcea, au fost reținuți în baza unei ordonanțe de reținere pentru 24 ore de procurorii DIICOT Tulcea.

Ulterior, polițiști ai SCCO Tulcea au surprins în flagrant alți doi bărbați, asupra cărora au fost găsite 26 pliculețe cu fragmente vegetale sau urme de fragmente vegetale. Și aceștia doi, de 28 de ani, respectiv 32 de ani, ambii din Tulcea, au fost reținuți în baza unei ordonanțe de reținere pentru 24 ore de procurorii DIICOT Tulcea.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în perioada 2020 – 2021, cei patru bărbați au comercializat produse cu efecte psihoactive tinerilor de pe raza municipiului Tulcea.

Tineri din Tulcea, arestați preventiv pentru efectuarea de operațiuni cu produse etnobotanice

Tribunalul Tulcea a emis pe numele celor patru bărbați mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru infracțiunea de efectuarea de operațiuni cu substanțe noi cu efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. De asemenea, la acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea și Poliției Orașului Isaccea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*