Tineri cercetați penal după ce au fost prinși la volan fără permis de conducere ori sub influența unor droguri

Trei tineri din județul Tulcea sunt cercetați penal după ce au fost prinși la volan, în weekendul recent încheiat, fără permis de conducere ori sub influența unor droguri.

Astfel, duminică, 12 martie, duminică, 12 martie, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Mircea Vodă din municipiul Tulcea, un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din județul Tulcea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un caz similar s-a petrecut câteva ore mai târziu, în jurul orei 16.00, când polițiști din Mihai Bravu au oprit pentru control, pe o stradă din localitatea Turda, un autoturism condus de un alt tânăr, de 19 ani, tot din județul Tulcea. Nici acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, în seara zilei de sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tulcea au oprit pentru control, pe strada Lac Ciuperca din municipiul Tulcea, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Tulcea. Întrucât exista suspiciunea consumului unor substanțe interzise, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Totodată, testul preliminar efectuat pentru stabilirea consumului unor substanțe psihoactive a fost pozitiv.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Tinerii tulceni beau de sting se inteapa cu prafuri si merg cu masina fara permis si asigurare. ITP e ptr papagali!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*