Tentativă de sinucidere în Tulcea. Un bărbat de 35 de ani a amenințat că se aruncă de pe o macara

Tentativă de sinucidere în Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Poliţiştii tulceni au fost solicitați să intervină joi, 29 aprilie, după ce un bărbat de 35 de ani, din Tulcea, s-a urcat pe o macara situată în imediata apropiere a unui bloc de construcţii și amenința că se aruncă în gol. Bărbatul ar fi avut intenția de a se arunca de la înălțime, supărat că nu își mai primise salariul.

Potrivit IPJ Tulcea, în urma sesizării, poliţiştii, împreună cu pompieri din cadrul ISU Tulcea, s-au deplasat la fața locului, unde au purtat discuții cu bărbatul.

„Urmare a discuțiilor purtate, negociatorii au reușit să determine persoana în cauză să renunțe la gestul său, bărbatul coborând de pe macara”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*