Teatrul „Jean Bart“ este gazda unui spectacol – lecție pentru copii, oferit de ansamblul „Baladele Deltei”

Ansamblul „Baladele Deltei“ va susține un spectacol special

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” din Municipiul Tulcea va susține un nou spectacol-lecție de folclor destinat celor mici. Spectacolul se va desfășura la Teatrul „Jean Bart” din Municipiul Tulcea.

Evenimentul este programat pentru vineri, 13 aprilie,  cu începere de la ora 10.00. La acest spectacol vor participa aproximativ 200 de elevi ai grădinițelor cu program prelungit nr. 3 și nr. 17 din municipiu.

Spectacolul-lecție va cuprinde cântece populare în interpretarea soliștilor vocali al ansamblului, suite de jocuri populare din unele zone etno-folclorice ale țării etc., toate cu acompaniamentul orchestrei ansamblului. Cei mici vor face cunoștință cu piesele costumelor populare, cu limbajul jocului tradițional și cu principalele instrumente care compun o orchestră.

Conducerea muzicală este susținută de către profesorul Aurelian Croitoru, iar coregrafia, de către profesorul Ștefan Coman.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*