Târgul Regional de Știință și Tehnologie pentru Copii, găzduit de Biblioteca Județeană „Panait Cerna” Tulcea

Biblioteca Județeană „Panait Cerna” din Tulcea. FOTO Facebook

Biblioteca Județeană „Panait Cerna” Tulcea, în parteneriat cu Fundația Progress și Organizația Celisea, organizează CODE Kids FEST – Dobrogea 2022 – Târgul Regional de Știință și Tehnologie pentru Copii. Evenimentul va avea loc în data de 25 octombrie, între orele 11.00 – 13.15, în foaierul bibliotecii.

La standuri vor fi expuse proiectele cluburilor de programare pentru copii din Biblioteca Orășenească prof. „Ioan Buzea” Măcin, Biblioteca Comunală „Dumitru Cerna” Cerna, Biblioteca Comunală Sarichioi, Biblioteca Județeană „Panait Cerna” Tulcea, Biblioteca Orășenească Ovidiu, Biblioteca Municipală Medgidia, Biblioteca Orășenească „Jean Bart” Sulina, Biblioteca Comunală „Ion Popișteanu” Dorobanțu.

Vor putea fi văzute la standuri proiecte extern, din sfera științei și tehnologiei, prezentate de: Clubul de robotică „River Wolves” de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Tulcea și coordonatorul Cercului de Științe Aplicate din 23 August județul Constanța, Abibula Aygun.

Program CODE Kids FEST – Dobrogea 2022:

  • 11.00 – 11.15 – Deschiderea oficială;
  • 11.15 – 12.30 – Expoziție – Vizionarea proiectelor celor opt cluburi CODE Kids participante;
  • 12.30 – 12.45 – Clubul de Robotică River Wolves de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Tulcea își prezintă proiectul;
  • 12.45 – 13.00 Prezentarea unor proiecte de către coordonatorul Cercului de Științe Aplicate 23 August, Abibula Aygun;
  • 13.00 – 13.15 – Premierea câștigătorilor.

Deschiderea evenimentului și festivitatea de premiere vor fi transmise live, pe Pagina de Facebook a bibliotecii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*