Târgul meseriilor, în Piața Civică din municipiul Tulcea

Târgul meseriilor, în Piața Civică din municipiul Tulcea. FOTO: CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat vineri, 21 aprilie, începând cu ora 09.00, la deschiderea oficială a Târgului Meseriilor „Viitorul începe AZI!“, organizat de Primăria Tulcea.

În aceste zile, în Piața Civică din municipiul Tulcea, elevi de gimnaziu pot afla mai multe informații cu privire la oferta educațională de la nivelul municipiului Tulcea. Printre unitățile școlare care s-au implicat în această campanie de promovare se numără Colegiul „Brad Segal“, Colegiul Economic „Delta Dunării“, Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu“, Colegiul Tehnic „Henri Coandă“, Școala Profesională „Danubius“, Liceul Tehnologic „Ion Mincu“.

„Suntem aici pentru a face niște alegeri, iar eu mă uit la voi și mă umplu de optimism pentru că sunteți atât de tineri, de frumoși, de entuziaști. Județul Tulcea, la fel ca întreaga țară, de altfel, se confruntă în ultima perioadă cu o situație delicată cauzată de lipsa forței de muncă specializate. În acest sens, autoritățile locale au datoria de a crea cadrul necesar astfel încât voi, tinerii, să vă dezvoltați armonios. Vă invit, așadar, să faceți o alegere și sunt convins că va fi cea corectă pentru că aici, la Tulcea, avem dascăli de excepție, avem persoane excepționale la nivelul mediului de afaceri, astfel încât aveți la ce să vă raportați pe parcursul dumneavoastră profesional“, a transmis, în cadrul evenimentului, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru viitorii absolvenți de gimnaziu și părinții acestora de a explora opțiuni de carieră, de a participa la demonstrații și prezentări interactive ale diferitelor meserii, precum și de a interacționa direct cu profesioniștii din domeniu, profesori, elevi sau absolvenți ai liceelor tehnologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*