Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii, BIFE-SIM 2019 vă oferă o incursiune în fascinanta lume a mobilei

Mobilă deosebită la BIFE-SIM 2019

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 12-15 septembrie, în Pavilioanele B1 și B2, cea de-a XXVIII-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo susţine producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de patru zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei românești și aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și ultimele concepte și tendințe.

În 2018, BIFE-SIM a adunat aproximativ 14.000 de vizitatori și 270 expozanți din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia, pe o suprafață expozițională de 27.221 de metri pătrați.

BIFE-SIM dispune de o sectorizare bine definită, menită să pună în valoare toți jucătorii de pe piața de mobilă românească sau internațională. Așadar, târgul își așteaptă expozanții cu sectoarele:

  • Salonul Clasic;
  • Salonul Design;
  • Salonul Confort;
  • Salonul Bucătării;
  • Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat;
  • Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

Având în vedere interesul crescut manifestat de vizitatori în ultimii ani pentru industria mobilei și piața în continua dezvoltare, organizatorii estimează că BIFE-SIM 2019 va atrage aproximativ 15.000 de vizitatori.

Ca o noutate, la BIFE-SIM 2019 își pot permite să participe și firmele mai mici, prin accesarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat. Aceștia pot beneficia de susținere financiară de 25.000 de lei pentru participarea la expoziție.

Participarea internaţională devenită deja tradiție la BIFE-SIM arată că eforturile firmelor româneşti din ultimii ani de a se poziționa corect pe piața externă şi eforturile Romexpo și APMR, ca co-organizatori, de a pregăti un eveniment comparabil cu cele din afara graniţelor, au dat rezultate. La ediția de anul acesta a BIFE-SIM estimăm participarea a peste 225 de firme, târgul contribuind an de an la construirea de parteneriate trainice între expozanții români și cei străini, reprezentând punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes.

BIFE-SIM 2019 nu este doar locul unde calitatea, varietatea și ingeniozitatea mobilierului își dau întâlnire, ci şi locul de desfăşurare a multor evenimente conexe concretizate în demonstraţii de prelucrare a lemnului, simulări de design interior, conferinţe şi seminarii precum Conferinţa de Design, Concursul Național de Design ediția a XVII -a, tombole cu premii pentru vizitatorii specialişti şi publicul larg.

BIFE-SIM 2019 se desfășoară în același timp cu cea de-a XXVI – a editie Antique Market – Târg de obiecte de artă și antichități, organizat în Pavilioanele C1 și C2.

Program de vizitare

12-15 septembrie 2019: intre 10.00-18.00

Acces BIFE-SIM:

Bilet intrare adulți și studenți: 20 lei/zi

Cost parcare: 5 lei/ora

Acces Antique Market: gratuit

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:
• www.bife-sim.ro
• pagina de Facebook @BIFESIM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*