Târgul de oferte educaționale, ediția 2023, deschis oficial în Tulcea

Târgul de oferte educaționale, ediția 2023 , și-a deschis porțile. FOTO: CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat marți, 16 mai, la deschiderea oficială a Târgului de oferte educaționale, ediția 2023, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea la Sala de Sport Multifuncțională „Daniel Pohariu“.

Mihai Huleni a început discursul său felicitând Inspectoratul Școlar Județean pentru eforturile depuse în organizarea activităților educaționale. El a apreciat faptul că târgul a fost organizat la superlativ și a exprimat un sentiment de invidie față de copiii prezenți, care au atâtea oferte educaționale la dispoziție. Vicepreședintele CJ Tulcea a subliniat că în perioada sa de școlarizare nu a avut parte de astfel de oportunități și a recunoscut că îi invidiază pe tinerii prezenți. Pe de altă parte, el spune că va fi greu de ales, „pentru că toate ofertele sunt excepționale”.

„Va fi greu să alegeți dar, ca la fotbal, este bine când antrenorului îi este greu să decidă pe cine să aleagă în primul 11. Așa și în cazul vostru: aveți ocazia să alegeți și, orice veți alege, sunt convins că veți alege cum trebuie. Vă felicit și vă urez succes în activitățile viitoare, pentru că avem nevoie de profesioniști, avem nevoie de teoreticieni, avem nevoie de voi. Toate cele bune!“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*