Târg de produse tradiționale în Piața Civică din municipiul Tulcea

Târg de produse tradiționale în Piața Civică din municipiul Tulcea. FOTO: CJ Tulcea

Deschiderea oficială a Târgului producătorilor locali din județul Tulcea a avut loc vineri, 21 octombrie, începând cu ora 11.00. Evenimentul se va derula pe parcursul a două zile, în cadrul proiectului „Cooperare pentru promovarea produselor și serviciilor cu specific local din teritoriile GAL“, finanțat din PNDR 2014-2020.

În aceste zile, peste 40 de producători locali oferă vizitatorilor o gamă variată de produse tradiționale specifice teritoriilor GAL: de la produse din carne, până la produse de panificație, dulcețuri, siropuri naturale, dar și produse realizate de cei mai iscusiți meșteri și artizani populari locali. Spectacolul culinar va fi acompaniat de programe artistice deosebite, asigurate de ansambluri locale ce vor aduce în prim plan toate valorile tradiționale din acest spațiu.

„Avem cele mai bune produse, avem produse excepționale, pe care trebuie să le promovăm, iar astfel de întâlniri, în care cele patru GAL-uri  își dau mâna, sunt foarte benefice, ajută la promovare, ajută ca produsele noastre să fie validate. Îi felicit pe producătorii prezenți astăzi aici, le mulțumesc pentru efortul pe care îi depun în vederea organizării unor astfel de evenimente. Vă doresc tuturor mult succes“, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, prezent la eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*