Târg de design, organizat în luna august în Casa Avramide din Tulcea

Casa Avramide din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În cadrul ședinței Consiliului Local Tulcea, ce va avea loc joi, 29 iulie, de la ora 13.00, va fi supus spre aprobare proiectul de hotărâre privind asocierea Municipiului Tulcea cu Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea în vederea organizării Târgului de creații de autor „Iarmaroc Design Fair”.

Ideea a fost lansată de către un designer vestimentar din Tulcea care a propus organizarea unei prime ediții, urmând ca ulterior să devină manifestare anuală.

Acest târg ar reprezenta o întâlnire cu designerii din România şi cu creațiile lor – obiecte de design, bijuterii de autor, creații vestimentare etc. Produsele comercializate sunt obiecte autentice, concepute şi fabricate în România, obiecte de serie mică, unicat sau personalizate. Datorită acestui eveniment, Tulcea ar putea intra în circuitul evenimentelor de design la nivel național.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*