Tânără rănită după ce a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea DJ 222C

Tânără rănită după ce a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea DJ 222C. FOTO IPJ Tulcea

O tânără de 28 de ani a fost rănită, sâmbătă seară, după ce a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe DJ 222C.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat că femeia de 28 de ani, din Murighiol, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222C, în apropierea localității Murighiol, a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea tineri, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*