Tânără lovită de un autoturism la intersecția străzilor Spitalului cu Iuliu Maniu, din Tulcea

Tânără lovită de un autoturism la intersecția străzilor Spitalului cu Iuliu Maniu. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost solicitați să intervină, miercuri, 20 ianuarie, în cazul unui accident rutier produs la intersecția străzilor Spitalului cu Iuliu Maniu.

Potrivit polițiștilor, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Tulcea a acroșat o tânără de 20 de ani, care se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Vătămare corporală din culpă”. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*