Tânăr reținut de polițiștii tulceni după ce și-a dat foc la casă

Incendiu izbucnit la o casă în localitatea Casimcea. FOTO ISU Tulcea

Un tânăr de 27 de ani, din Casimcea, a fost reținut de polițiștii tulceni după ce, în cursul zilei de joi, 05 august, a dat foc casei în care locuia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, pompierii Stației Babadag au fost solicitați să intervină joi, 05 august, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Casimcea. La fața locului s-au deplasat opt pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Primii la fața locului au ajuns pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Casimcea, iar incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră, la ora 17:35 și a afectat acoperișul casei (plăci de azbest și material lemnos) și patru camere ale locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, iar cazul a fost preluat de polițiștii tulceni.

Oamenii legii au identificat un bărbat de 27 de ani din Casimcea, care ar fi dat foc mai multor bunuri, incendiind imobilul în care acesta locuia. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, și au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 27 de ani. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca în cursul zilei de vineri, 6 august, să fie prezentat Judecătoriei Babadag cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*