Tânăr prins la volanul unui autoturism deși avea permisul suspendat și era și sub influența drogurilor

Mașină de poliție

Un tânăr de 22 de ani, din Tulcea, este cercetat penal de polițiștii tulceni după ce a fost prins la volanul unui autoturism deși avea permisul suspendat și era și sub influența unor substanțe psihoactive.

Potrivit IPJ Tulcea, în dimineața zilei de vineri, 6 ianuarie, în jurul orei 01.44, polițiști ai Biroului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe strada Isaccei din Tulcea, un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezentei în sânge a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier Tulcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*