Tânăr prins drogat la volan de un polițist aflat în timpul liber

Cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Tulcea, s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce a fost prins în trafic, la volanul unui autoturism, în timp ce se afla sub influența unor droguri.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, în seara zilei de 19 aprilie, un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Tulcea, aflându-se în timpul liber, a observat în trafic un autoturism care se deplasa sinuos, cauzând o stare de pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice, moment în care și-a anunțat colegii aflați în serviciu pentru a interveni cât mai repede.

Autoturismul în cauză a fost oprit de către polițiștii Biroului Rutier Tulcea pe strada Babadag din municipiu, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani. Acesta, în urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, care a indicat un rezultat pozitiv, a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, în cursul zilei de joi, 20 aprilie, magistrații dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Nu trebuie să mai stați în stradă, aveți ocazia să-i prindeți in zilele de 27 aprilie -1 Mai la concertul organizat în Stațiunea Costinești.Drogurile vor fi ca și bomboanele, fiind introduse în interior cu ajutorul tomberoanelor de gunoi.A mers anul trecut cu succes,iar anul acesta este foarte simplu să aplice metoda.Politia Costinești nu face față acestor indivizi habsani de a câștiga fara prea multa munca.Destructurarea rețelelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*