Tânăr prins de polițiștii tulceni după mai bine de o jumătate de an de la comiterea unui furt

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un tânăr a fost prins de polițiștii tulceni la mai bine de o jumătate de an de la comiterea unui furt, el sustrăgând atunci dintr-o locuință din Sarighiol de Deal bani și bunuri în valoare de 2500 de lei.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din locuință, polițiștii Postului de Poliție Beidaud au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Beidaud,  bănuit de săvârșirea faptei.

Astfel, în noaptea de 17/18 iunie 2018, tânărul ar fi sustras dintr-o locuință din localitatea Sarighiol de Deal, suma de 300 de lei, o tabletă telefonică și bijuterii, creând un prejudiciu de 2500 de lei.

Polițiștii tulceni l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*