Tânăr pe scuter, rănit într-un accident rutier petrecut în municipiul Tulcea

Tânăr pe scuter, rănit într-un accident rutier petrecut în municipiul Tulcea

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani a fost rănit.

Potrivit polițiștilor tulceni, marți dimineață, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Valea Nucarilor, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Inginer Dumitru Ivanov, din municipiu, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui scuter electric condus din sens opus de un tânăr de 24 de ani, din localitatea Rachelu, cu care a intrat în coliziune. În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*