Tânăr înecat în Dunăre, între Ostrov și Dăieni. Trupul lui a fost găsit de pompieri după mai bine de o oră de căutări

Misiune de căutare-salvare persoană posibil dispărută în zona debarcader Piatra, între localitățile Ostrov și Dăieni. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au desfășurat o misiune de căutare-salvare, între localitățile Ostrov și Dăieni, după ce un tânăr de 25 de ani ar fi intrat să se scalde în Dunăre și nu ar mai fi ieșit. Trupul fără viață al acestuia a fost găsit după aproximativ o oră și jumătate de căutări.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, vineri, 27 august, în jurul orei 17.45, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât în zona debarcaderului Piatra, între localitățile Ostrov și Dăieni, un bărbat este posibil dispărut.

„Din informațiile primite de la apelant, se pare că un bărbat de aproximativ 25 de ani a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit”, spun reprezentanții ISU Tulcea.

La locul indicat s-au deplasat de urgență patru subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambarcațiune tip RIB, precum și un echipaj din cadrul SAJ Tulcea.

„La ora 19.15, persoana a fost găsită în apele fluviului Dunărea, la aproximativ doi metri de mal, în zona unde a fost văzut ultima dată. Conform procedurii, echipajul medical a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns favorabil manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ”, au mai precizat sursele citate.

Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*