Tânăr din Tulcea, rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp dintre localitățile Nufăru și Victoria

Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp între Nufăru și Victoria. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr din Tulcea a fost rănit luni, 5 iulie, după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp dintre localitățile Nufăru și Victoria.

Potrivit IPJ Tulcea, un bărbat de 26 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism între localitățile Nufăru și Victoria din județul Tulcea, într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanți ai IPJ Tulcea.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*