Tânăr de 23 de ani, prins la volan deși avea permisul de conducere suspendat

Un tulcean în vârstă de 23 de ani s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce a fost la volanul unui autoturism, în trafic, deși avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit Poliției Județene Tulcea, polițiștii din cadrul Posturilor Ciucurova și Slava Cercheză, în timp ce se aflau sâmbătă, 03 iunie, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe o strada din localitatea Ciucurova, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 23 ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*