Tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere, prins, în stare de ebrietate, la volanul unui autoturism furat

Mașină de poliție

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost prins de polițiștii din Măcin, în timp ce conducea, fără permis și în stare de ebrietate, un autoturism furat.

Potrivit IPJ Tulcea, tânărul a fost oprit în trafic, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, pe strada Portului din Măcin, polițiștii descoperind că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, s-a mai stabilit că autoturismul pe care îl conducea fusese sustras de pe strada Democrației din Măcin.

Totodată, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și furt în scop de folosință. Cercetările continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*