Tânăr de 20 de ani din Tulcea, cercetat de polițiști după ce a furat mașina prietenului și a condus-o deși nu are permis și era băut

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un tânăr de 20 de ani din Tulcea este cercetat de polițiști, după ce a furat mașina prietenului său și condus-o deși nu are permis și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag au depistat în trafic în noaptea de 17/18 aprilie, un bărbat de 20 ani din Tulcea, care conducea un autoturism pe raza localității Babadag, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere și aflat sub influența băuturilor alcoolice, având  concentrația de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, tânărul ar fi sustras cheile autoturismului prietenului său. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  furt, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*