Tânăr de 18 ani, reținut pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 18 ani s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, urcat la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere, a provocat un accident rutier în care a fost rănită prietena sa, de 15 ani. El a fugit apoi de la locul faptei, fiind reținut ulterior de polițiștii tulceni.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 222C, fiind implicat un autoturism al cărui conducător a părăsit locul producerii accidentului.

„Din primele verificări a rezultat faptul că un tânăr de 18 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222C, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un mal de pământ. Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma accidentului a rezultat rănirea unei adolescente de 15 ani, pasager în auto”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Ca urmare a cercetărilor desfășurate cu operativitate, polițiștii l-au identificat și reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 18 ani, care părăsise locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. În cursul zilei de vineri, 16 octombrie, el va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*