Tânăr de 18 ani, mort într-un accident rutier petrecut în apropiere de Cerna

Un mort și doi răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 22D, în apropierea localității Cerna. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Niculițel, a murit în urma unui accident rutier petrecut în seara zilei de vineri, 28 ianuarie, pe DN 22D, în apropierea localității Cerna.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat în vârsta de 42 de ani, din localitatea Greci, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cerna către orașul Măcin, a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager în vârstă de 18 ani, din localitatea Niculițel, și vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui alt pasager în vârstă de 17 ani, cei din urmă fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Bărbatului de 42 de ani i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și în continuare efectuează cercetări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*