Tânăr dat dispărut în apele Dunării, în zona localității Nufăru

Misiune de căutare-salvare persoană posibil dispărută pe raza localității Nufăru. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru căutarea unei persoane dispărute în apele Dunării, în zona trecere bac a localității Nufăru.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul indicat a fost trimisă o ambarcațiune SAR, cu doi subofițeri, și un echipaj din patru subofițeri cu o autospecială pentru scafandri – o ambarcațiune și scafandru.

„Este vorba de un tânăr ce a intrat în apă și nu am mai ieșit. Misiunea este în dinamică”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Din păcate tânărul dispărut în Brațul Sfântu Gheorghe nu a fost găsit. Căutările au fost sistate la căderea întunericului, urmând să fie reluate marți dimineață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*