Tânăr cercetat de polițiști după ce a lovit un pieton ce traversa strada regulamentar și a fugit de la locul faptei

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Un tânăr de 28 de ani este cercetat de polițiștii tulceni după ce a lovit o femeie ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni și a fugit apoi de la locul faptei.

Potrivit polițiștilor tulceni, tânărul de 28 de ani, din Niculițel, conducea, vineri, un autoturism pe strada Isaccei din Tulcea, iar la un moment dat a accidentat o femeie de 42 de ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea pe trecerea pentru pietoni.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de către polițiști. Acesta poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*