Tânăr arestat preventiv după ce, prins la volan fără permis, a încercat să scape cu fuga

FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna tulceană Izvoarele, a fost arestat preventiv după ce, prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism deși nu avea permis, a încercat să scape cu fuga.

Potrivit IPJ Tulcea, în noaptea de 08 spre 09 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu au încercat oprirea unui autoturism care nu s-a supus semnalelor, fiind urmărit pe mai multe străzi din oraș, unde a forțat și un baraj al unui echipaj de jandarmi. Ulterior, acest autoturism a fost depistat în trafic și urmărit de un echipaj al Serviciului Rutier până în zona satului Trestenic, unde s-a reușit interceptarea conducătorului auto.

Odată cu identificarea acestuia, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, de 28 de ani, din comuna Izvoarele, județul Tulcea, nu poseda permis de conducere și a mai fost cercetat în anii anteriori pentru aceeași infracțiune.

Tânărul a fost reținut, iar în seara zilei de 09 noiembrie, Judecătoria Tulcea a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*