Tăietorii ilegali de lemne din zona Greci au fost luați în vizor de polițiștii tulceni

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În cursul zilei de 5 februarie, polițiștii Postului de Poliție Greci împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Măcin au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice în zona forestieră a comunei Greci.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei și a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 2.24 mc de material lemnos, în valoare de 1.434 de lei.

Polițiștii Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, care transporta cu un atelaj hipo arbori, despre care s-a stabilit ulterior că au fost tăiați ilegal. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 4.000 de lei, conform Legii nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos de 1,22 mc a fost ridicat în vederea confiscării.

De asemenea, un tânăr de 18 ani din județul Vrancea, a fost depistat de polițiștii tulceni în zona forestieră din localitatea Greci în timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 1,02 mc material lemnos. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă de 4.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice , iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*