Tăietor de lemne, omorât sub un copac într-o exploatație din apropierea localității tulcene Tudor Vladimirescu

Tăietor de lemne, omorât sub un copac într-o exploatație forestieră. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină joi, 12 august, într-o exploatație forestieră din apropierea localității Tudor Vladimirescu, unde o persoană fusese prinsă sub un copac care s-a prăbușit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție, precum și un echipaj SAJ, cu o ambulanță tip B2.

„Pompierii au extras victima, un bărbat de circa 48 de ani, dar, din nefericire, aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul”, au precizat reprezentanții ISU „Delta”.

Cazul este acum cercetat de polițiștii tulceni, care au deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*