Sute de șoferi au fost sancționați, săptămâna trecută, pentru nerespectarea regimului legal de viteză în județul Tulcea

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Tulcea a fost dotat echipamente de ultimă generație. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică din cadrul IPJ Tulcea au acționat, în cursul săptămânii trecute, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și a faptelor antisociale.

Potrivit Poliției Județene Tulcea, polițiștii rutieri au desfășurat activități în scopul reducerii riscului rutier pe drumurile naționale, drumurile județene și în localități, precum și în vederea impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, polițiștii au aplicat 586 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 380.925 de lei, dintre care 291 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 52 pentru abaterile săvârşite de pietoni și bicicliști, restul fiind pentru alte contravenții constatate. Ca măsuri complementare, au fost reținute 86 de permise de conducere și au fost retrase 12 de certificate de înmatriculare. Totodată, oamenii legii au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii vor continua acțiunile punctuale, în special pe principalele sectoare de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere din județul Tulcea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*