Suspect de săvârșirea unor gesturi obscene, depistat de jandarmi în apropierea unui liceu din Tulcea

Suspect de săvârșirea unor gesturi obscene, depistat în apropierea unui liceu din Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea, aflându-se miercuri, 12 ianuarie, în jurul orei 12.30, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat, în apropierea Liceului Tehnologic Nicolae Cornățeanu din municipiul Tulcea, un bărbat despre care existau indicii că în data de 21 decembrie ar fi săvârșit gesturi obscene de față cu mai mulți elevi, în stația de autobuz de la unitatea de învățământ, expunându-și organele sexuale.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, unde a recunoscut fapta comisă în data de 21 decembrie.

Cercetările sunt continuate de către organele competente sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, jandarmii întocmind actele specifice de depistare a suspectului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*