Supărat pe vecina sa, un individ din localitatea Satu Nou i-a dat foc la gard

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un individ din localitatea Satu Nou a ajuns în arestul poliției după ce a incendiat gardul unei consătene, pentru ca să se răzbune în urma unui conflict verbal pe care l-a avut cu aceasta.

Lucrătorii Postului de Poliție Mihai Bravu au fost sesizați în cursul zilei de 8 septembrie de către o femeie de 48 de ani, din localitatea Satu Nou, județul Tulcea, despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute i-ar fi incendiat gardul din spatele locuinței.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 26 de ani, care locuiește pe aceiași stradă, la câteva case distanță, bănuit de comiterea faptei.

Pe 12 septembrie, persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, urmând ca în cursul zilei de 13 septembrie, să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*