Subprefectul Nicolae Topoleanu a preluat atribuțiile de prefect al județului Tulcea, în locul demisului Marcel Ivanov

Subprefectul cu atribuțiuni de prefect al județului Tulcea, Nicolae Topoleanu. FOTO Facebook oficial.

Subprefectul județului Tulcea, Nicolae Topoleanu, a preluat de vineri, 10 septembrie, atribuțiile fostului prefect, Marcel Ivanov, demis în urmă cu o zi de Guvernul Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a demis joi, 9 septembrie, prin Hotărâre de Guvern, prefecții și subprefecții susținuți de USR-PLUS. Au fost demiși astfel 14 prefecți și 28 de subprefecți susținuți de USR-PLUS. Între prefecții demiși s-a numărat și cel al județului Tulcea, Marcel Ivanov. El fusese numit în post anul acesta, în data de 10 martie.

Funcțiile prefecților demiși urmează să fie preluate de subprefecți din județ, astfel încât subprefectul Nicolae Topoleanu a preluat de vineri, 10 septembrie, atribuțiile funcției de prefect.

Nicolae Topoleanu este fostul primar al oraşului Măcin, iar din luna ianuarie și până în 10 martie, când a fost numit în funcția de subprefect al județului Tulcea, a ocupat funcţia de inspector şef în cadrul Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*