Staționarea persoanelor pe băncile și foișorul din Parcul Sfântul Gheorghe din municipiul Tulcea, interzisă pentru următoarele două săptămâni

Purtarea măștii de protecție în spațiile publice deschise a devenit obligatorie în municipiul Tulcea

Comitetul Local Pentru Situații de Urgență al municipiului Tulcea a dispus interzicerea staționării persoanelor pe băncile și foișorul din Parcul Sfântul Gheorghe.

Măsura este valabilă în perioada 19 – 27 octombrie, iar cei ce o încalcă sunt pasibili de sancțiuni conform Legii nr.55/2020, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor Covid-19.

La nivelul județului Tulcea, dintre persoanele testate până în prezent au fost confirmate 1.221 de persoane, care au fost internate pentru a primi tratament, și au fost înregistrate 53 de decese. La această dată, 261 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 66 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, 141 izolate la domiciliu, iar 907 persoane au fost declarate vindecate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*