Start în cadrul Cupei Internaționale Delta Dunării la înot sportiv

Start în cadrul Cupei Internaționale Delta Dunării la înot sportiv. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat luni, 18 iulie, la deschiderea Cupei Internaționale Delta Dunării – înot sportiv, ediția a IV-a, eveniment organizat de Asociația Clubul Sportiv Natantibus și cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea prin Legea 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general.

„Este o zi importantă și mă bucur să văd o prezență atât de mare la această competiție. Ne bucurăm că am putut să ajutăm această acțiune, sperăm ca pe viitor să facem mai mult. Rolul unui politician este să vorbească mai puțin și să facă mai mult. Din acest motiv, subliniez doar câteva lucruri: felicit pe toți cei care se pregătesc atât de mult în această disciplină sportivă, precum și pe cei care stau în spatele lor, pe antrenori, pe părinți, pe toți cei care îi sprijină să obțină rezultate. Recent, s-au încheiat Campionatele Europene de Juniori și sunt convins că printre dumneavoastră sunt câțiva campioni cu care ne vom mândri la viitoarele campionate. Mens sana in corpore sano este dictonul care se potrivește cel mai bine în aceste momente. Pentru ca viitorul nostru să fie asigurat din punct de vedere al sănătății și al educației, trebuie să îi încurajăm pe acești copii minunați să facă sport iar sportul total este înotul. Vă felicit pe toți pentru ceea ce faceți și Doamne ajută!“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

La Cupa Internațională Delta Dunării participă 11 cluburi cu 177 competitori din țară și străinătate: Iași, Constanța, Tuzla, Tulcea, Medgidia, Mioveni, Pitești și Chișinău. Proiectul își propune să promoveze un stil de viață sănătos prin activități fizice și să valorifice aptitudinile individuale într-un sistem organizat de pregătire și competiție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*