Starea drumurilor județene din județul Tulcea – ninge și se circulă în condiții de iarnă

Acțiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă
Acțiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă

Autoritățile tulcene intervin pe toate drumurile județene pentru a le menține circulabile. Nu sunt șosele închise, dar se circulă în condiții de iarnă.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Tulcea, în zona de Est se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, ninsori în averse, temperatura medie -2 – 1 gr. C, vânt 30-50 km/h, vizibilitate bună. Se acționează cu 4 ATB-uri și un unimog pe DJ222C –Tulcea-Murighiol, DJ 222 – Tulcea-Enisala-Ceamurlia de Jos, DJ 229- Sarichioi-DN22F, DJ229A – DN22A-Telița. Au fost împrăștiate 40 to material antiderapant.

În zona de Vest se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, ninsori în averse, temperatura medie -3 – 2 gr. C, vânt 10-15 km/h, vizibilitate bună. Se acționează cu 2 ATB-uri pe DJ222F – Peceneaga-Dăeni, DJ222G – Dăeni –Făgărașu Nou, DJ222B Cerna-Topolog. Au fost împrăștiate 10 to material antiderapant.

UPDATE

Circulația rutieră între Tulcea și Constanța este blocată pe DN 22, la  km 246, în localitatea Mihai Viteaza, acolo unde un autotren a derapat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*