Starea drumurilor județene din județul Tulcea – ninge și se circulă în condiții de iarnă

Acțiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă
Acțiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă

Autoritățile tulcene intervin pe toate drumurile județene pentru a le menține circulabile. Nu sunt șosele închise, dar se circulă în condiții de iarnă.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Tulcea, în zona de Est se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, ninsori în averse, temperatura medie -2 – 1 gr. C, vânt 30-50 km/h, vizibilitate bună. Se acționează cu 4 ATB-uri și un unimog pe DJ222C –Tulcea-Murighiol, DJ 222 – Tulcea-Enisala-Ceamurlia de Jos, DJ 229- Sarichioi-DN22F, DJ229A – DN22A-Telița. Au fost împrăștiate 40 to material antiderapant.

În zona de Vest se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, ninsori în averse, temperatura medie -3 – 2 gr. C, vânt 10-15 km/h, vizibilitate bună. Se acționează cu 2 ATB-uri pe DJ222F – Peceneaga-Dăeni, DJ222G – Dăeni –Făgărașu Nou, DJ222B Cerna-Topolog. Au fost împrăștiate 10 to material antiderapant.

UPDATE

Circulația rutieră între Tulcea și Constanța este blocată pe DN 22, la  km 246, în localitatea Mihai Viteaza, acolo unde un autotren a derapat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*