Starea drumurilor din județul Tulcea. Care sunt zonele pe care polițiștii vă recomandă să le ocoliți

Se circulă pe toate drumurile, dar în condiții de iarnă. FOTO Facebook/Andaluzia Luca

În dimineața de 10 ianuarie, potivit autorităților responsabile, se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Tulcea, fără a se înregistra evenimente ori drumuri închise.

În ceea ce privește Drumurile Naționale, potrivit DRDP Constanța, situația este: DN 22E, DN 22H : umed; DN 22, DN22A, DN 22D, DN 22F – parțial zăpadă bătatorită 1-3cm.

Pe Drumurile Județene din zona Est se circulă în condiții de iarnă, carosabil acoperit cu polei, temperatura medie 2-3 gr. C, vânt 10-15 km/h, vizibilitate bună. Se acționează cu 3 ATB-uri și un Unimog cu lame și sărărițe pe DJ 222C- Tulcea-Murighiol, DJ 222 – Tulcea-Agighiol, DJ229A – Cataloi-Telița, DJ 229- Sarichioi – intersecție DN 22 F. Au fost împrăștiate 40 tone material antiderapant.

În zona Vest se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, carosabil acoperit cu polei, temperatura medie 0 gr. C, vânt 10-15 km/h, vizibilitate bună. Aici se acționează cu un 5 ATB-uri pe DJ222B – Ceamurlia de Sus-Topolog, DJ229- DN22F- Niculițel, DJ222A –Luncavița-Nifon, DJ 222 Ceamurlia de Sus –Sarighiol de Deal, DJ222E- Sarighiol de Deal-Casimcea, DJ222G-DN22A-Dăeni, DJ222F –Dăeni- Traian. Au fost împrăștiate 60 tone material antiderapant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*