SSAB-AG S.R.L. oferă trei posturi pentru angajare, pentru persoane din categorii defavorizate

SSAB-AG S.R.L. oferă trei posturi pentru angajare pentru persoane din categorii defavorizate. FOTO Facebook SSAB-AG

SSAB-AG S.R.L. este beneficiarul proiectului „Dezvoltarea SSAB AG prin achiziție de mijloace corporale și necorporale pentru o nouă activitate economică”, cod SMIS 123099, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor-apel de proiecte POR/2018/2/2.2.A/ITI.

SSAB-AG S.R.L. anunță ca are trei locuri vacante pentru următoarele posturi:

  • 1 post pentru operatori utilaj (macaragiu),
  • 1 post mecanic macarale
  • 1 post reprezentant vânzări online și marketing.

Locurile vacante se adresează persoanelor cu domiciliul în orașele Babadag, Isaccea, Măcin, Sulina, municipiul Tulcea, în județul Tulcea: Baia, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crișan, Frecăței, Greci, Grindu, I.C. Brătianu, Jijila, Jurilovca, Luncavița, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Maliuc, Mihai Bravu, Murighiol, Niculițel, Nufăru, Pardina, Sarichioi, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză, Smârdan, Somova, Văcăreni, Valea Nucarilor sau în județul Constanța: Corbu, Istria, Mihai Viteazu.

Locurile vacante se adresează persoanelor din categorii defavorizate, respectiv tineri cu vârsta până în 24 de ani sau/și persoane cu vârsta peste 50 de ani. Societatea are în dotare un sistem laptop cu o tastatura și sistem Braille, așadar postul de reprezentant vânzări online-marketing este compatibil unei persoane nevăzătoare care se află în căutarea unui astfel de post.

Societatea deţine magazinul virtual https://ssab-proiect.ro astfel încât persoana care va fi angajată pe postul de reprezentant vânzări online și marketing va avea în responsabilitate activitatea magazinului virtual. Magazinul virtual conține elementele prevăzute de standardele internaţionale și este accesibil persoanelor cu dizabilități de vedere, dar și de înțelegere.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită CV-ul în format simplu la adresa de email ssab2018@hotmail.com, persoana de contact: Slic Mihai Iulian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*