Sportivii tulceni au fost premiați în cadrul Galei Sportului Tulcea, ediția 2019

Gala Sportului Tulcea, ediția 2019. FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea au participat joi 19 decembrie, alături de prefectul Alexandru Cristian Iordan și viceprimarul municipiului Petre Marinescu, la Gala Sportului Tulcean 2019.

Evenimentul a fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, gazde fiind directorul executiv Liviu Urlih și multipla campioană Elena Fidatov Moruzov.

„Anul 2019 a fost bogat în realizări în toate domeniile de activitate iar sportul nu face excepție! Astăzi avem fericitul prilej să dăm prețuirea cuvenită rezultatelor obținute de 20 de sportivi tulceni – 10 reprezentând ramuri sportive olimpice (canoe, box, atletism, handbal) și 10 practicanți ai artelor marțiale.
Exemplul lui Ivan Patzaichin și al altor sportivi a determinat promovarea și dezvoltarea altor ramuri sportive la nivelul județului nostru. E îmbucurător și faptul că tulcenii, indiferent de vârstă, practică sportul, ca stil de viață sănătos și uneori din dorința de dezvoltare personală. Unul dintre sportivii premiați astăzi este doamna Nicoleta Ciortan, care și-a redescoperit pasiunea pentru atletism și reprezintă cu succes județul nostru la competiții importante!
În fiecare an, în limita bugetului disponibil, am acordat finanțări nerambursabile proiectelor sportive și am susținut, prin parteneriate, activitatea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Tulcea. Vă asigurăm că vom face acest lucru în continuare. Toate cele 220 de entități (cluburi și asociații sportive) din județul nostru vor găsi deschisă ușa Consiliului Județean Tulcea, dacă vor dori să își pună în practică inițiativele“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*