Spitalul Județean Tulcea cumpără lenjerii de pat de peste 115.000 lei de la o firmă din Vrancea

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Spitalul Județean Tulcea vrea să ofere pacienților condiții mai bune, așa că s-a angajat într-o achiziție de valoare mare care constă în lenjerii de pat.

Unitatea medicală a inițiat, pe 11 august, o cumpărare directă, pe platforma SICAP, pentru 700 bucăți de lenjerie de pat. Valorea achiziției este de 115.500 lei, iar câștigătoare a fost desemnată firma Romans Conf SRL din Focșani, Vrancea. Produsele care vor fi livrate sunt compuse din trei piese: cearceaf de pat cu dimensiunile 175/220, cearceaf plic cu flep și față de pernă cu flep.

Conform achiziției, lenjeria este confecționată din țesătură specială cu greutate de 180g/mp, culoare galbenă albastru, cu imprimeuri cu dungi. Nu se scămoșează și nu se îngălbenește. Fiecare piesă este personalizată prin broderie cu sigla și denumirea secției. Țesătura este rezistentă la trecerea apei, dar rămâne permeabilă pentru aer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*